• FOLIJE ZA STAKLA AUTOBUSA BEOGRAD
Home > Folije za zatamnjivanje Autobusa Beograd
Radno vreme: 08 AM / 20 PM        tel:  +381 66 066 064

ZATAMNJIVANJE STAKALA AUTOBUSA BEOGRAD

Armolan folije za zatamnjivanje stakala autobusa se mogu koristiti na staklima bilo kog autobusa iz fabričke proizvodnje. Primarno dejstvo Armolan folije za stakla je smanjivanje toplote koja putem sunčevih zraka ulazi u autobuse i tako pruza ugodnije putovanje. Posebna funkcija ovih auto folija je u tome što regulišu toplotu i neugodno blještavilo sunca bez pravljenja kompromisa u pogledu uslova vožnje. Folija za zatamnjivanje stakala obezbjeđuju dodatnu sigurnost i štite privatnosti ljudi u autobusima. Različiti tipovi i boje folija doprinose i estetskoj vrijednosti autobusa.
Vaš autobus je investicija, pogotovo ako su marka i model strani ili skupi. UV zrake od sunca mogu da oštete unutrašnjost vašeg autobusa, kao i da podignu unutrašnju temperaturu neudobnom za putnike i izlože unutrašnjost vidnom sa spoljašnje strane, što nekim putnicima može stvoriti neprijatnost. Zaštitite svoj autobus folijom za staklo Armolan. Mi radimo u svim gradovima i dolazimo na adresu:
Beograd, Novi Sad, Niš, Priština, Kragujevac, Leskovac, Subotica, Zrenjanin, Pančevo, Čačak, Novi Pazar, Kraljevo, Smederevo, Valjevo, Kruševac, Vranje, Šabac, Užice, Sombor, Požarevac, Zaječar, Sremska Mitrovica, Jagodina, Loznica, Paraćin, Stalać, Varavarin, Trstenik, Vrnjačka Banja, Aleksandrovac, Brus i u ostalim gradovima Srbije.
Armolan ima 25 godina iskustva u pružanju zaštite i sigurnosti za autobuse naših kupaca. Znamo da vam je stalo do svog autobusa i da želite da se u njemu putnici osjećaju sigurno i udobno; zato pružamo temeljnu, kvalitetnu prozorsku nijansu za sve vrste stakala i sve vrste autobusa, uključujući kamione, limuzine i luksuzna vozila. Mi smo uvek tu za vas, zato nas pozovite odmah danas.ZAŠTITA I PRIVATNOST

Zatamnjivanje autobusa ima brojne prednosti. Naše folije poslednje tehnologije visokih performansi održavaju toplotu van vašeg vozila, što unutrašnjost autobusa čini mnogo ugodnijim i sa manjom unutrašnjom temperaturom. Ugradnjom folije za zatamnjivanje stakalana Vašem autobusu omogućava manju potrošnju energije potrebne za hladjeneje u letnjim mesecima, kao i u zimskim uslovima vožnje.
Poboljšajte sigurnost i privatnost Vašeg vozila pomoću toniranja prozora. Većina putnika želi privatnost, a zatamnjenje prozora oduzima tu brigu tako što štiti unutrašnjost vašeg autobusa od pogleda spolja. Ovo takođe sprečava potencijalne lopove i poboljšava vašu privatnost.
Naše folije za stakla smanjuje rizik od oštećenja stakla u nesreći, posedujemo i folije bez metala, što znači da vaš GPS, mobilni telefon i satelitski radio rade bez smetnji.GALERIJA FOTOGRAFIJA
FOLIJE ZA STAKLA AUTOBUSA BEOGRAD
FOLIJE ZA STAKLA AUTOBUSA BEOGRAD
FOLIJE ZA STAKLA AUTOBUSA BEOGRAD
FOLIJE ZA STAKLA AUTOBUSA BEOGRAD
FOLIJE ZA ZATAMNJIVANJE STAKALA AUTOBUSA BEOGRAD
FOLIJE ZA STAKLA AUTOBUSA BEOGRAD
BUS TINTING
VISOKA IR I UV ZAŠTITA
TEL: +381 66 066 064
VRHUNSKI KVALITET
FOLIJE ZA STAKLA AUTOBUSA BEOGRAD

ARMOLAN WINDOWS FILMS - VISOKA IR I UV ZAŠTITA
Folije za zatamnjivanje stakla napravljene su od jakog, visoko-kvalitetnog,
optički čistog poliestera i metaliziranih premaza vezanih posebnim lepkom.
+381 66 066 064 OR

FOLIJE ZA STAKLA AUTOBUSA BEOGRAD

Primarno dejstvo folije za zatamnjivanje stakla je smanjivanje toplote koja putem sunčevih zraka ulazi u automobile.
Pogledaj sve
>>
Ostanimo U Kontaktu

Folije za stakla
Armolan window films
Tel: +381 66 066 064
Email: armolanbeograd@gmail.com
Ponedeljak - Petak : 8.00 - 20.00

FOLLOW US

Copyright © Armolan car foil 2019. All rights reserved.